Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Ungdoms-spelare prisade under årets avslutning

Som sig bör prisades ett antal ungdomar under årets avslutning som igår ägde rum på Rosenholm. Nedan följer motiveringarna och pristagarna.

Ove Jönssons Hederspris
Denna person är ständigt i lokalen, han visar hela tiden en positiv träningsattityd i gruppen men står även för något som är ändå mer positivt nämligen Lyckeby-andan. Med Lyckeby-andan menar vi en total frihet från hierarki där alla pratar och spelar med alla och sprider glädje inom och utanför pingisen. När vi tränare kommer ner i lokalen står ofta denna person och bollar med någon av de yngre spelarna. Han ställer alltid upp och sparra med de yngre, vilket gör att de också skolas in i denna Lyckeby-anda som i framtiden kommer bli deras arv att föra vidare. Under året har han dessutom dykt upp på motionspassen och spelat med våra motionärer. Denna spelare är ett föredöme för alla.

Stort grattis Alvin Svanström!

 

Årets Raket
Inför starten av säsongen tog denna spelare flera stora beslut kring sin bordtennis. Denna person hade bestämt sig för att byta material från det hen hade spelat med under majoriteten av sin karriär till att börja spela med två backside-plattor. Detta var kanske inte plan A hos tränarstaben men efter att ha lagt en plan tillsammans med ett mindset att det kommer vara väldigt tufft under säsongen så var vi överens. Mycket riktigt så var starten på säsongen blytung med många förluster i matchspelet men vi såg denna persons dedikation, fokus och envishet varje vecka i träningshallen. Målet på resan är inte nått men vi fick se många fina kvitton på hennes utveckling både under Lag-SM och USM. Att byta material är ingen lätt uppgift men hon har löst det med bravur.

Stort grattis Alma Asterhed!

 

Yasakastipendium flicka
Hon är ett bekant ansikte för många i klubben med många fina minnen från tävlingar, seriespel och inte minst Summercamp. För första gången så fick denna tjej dra på sig Lyckeby-tröjan och representera oss i seriespelet och A-laget. Att slå sig in i laget i konkurrens med våra erfarna spelare som Sara, Hanna och Widaad är inte en solklar uppgift men hon visade tidigt att hon inte är med för att sitta på bänken. Med en riktig figthing-spirit och den där blicken man som motståndare blir livrädd för så tog hon en klar plats i laget. Glädjande för klubben är att hon nu representerar Lyckeby fullt ut och kommer ingå i träningsgruppen under kommande säsong.

Stort grattis Tilde Ödlund!

 

Yasakastipendium pojke
Har man varit i hallen samtidigt som denna pojk är det omöjligt att missa honom. Det är allt ifrån gapskratt, glädjetjut och roliga skämt till det stora barriärrevet som drar till sig uppmärksamhet i hallen. Han älskar att vara i pingishallen och det märks även på resultaten som börjar komma när vi är ute på tävlingar och serie. Tack för att du får oss att trivas i hallen.

Stort grattis Arvid Asterhed!

Foto: Albin Wånggren

Foto: Albin Wånggren

Foto: Albin Wånggren

Publicerad: 2024-05-20

Senast uppdaterad: 2024-05-20

Författare: Joakim Asterhed