Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Lag-SM ungdom

Under helgen har vi arrangerat lag-SM för ungdomar i Brinova Arena, med en stor del av de bästa ungdomarna i landet i åldrarna 14, 16 och 18 på plats. De som representerade Lyckeby BTK var Alma och Wilma (F16), Maja och Tilde (DJ18) samt Axel och Noah (P16). Bäst lyckades Axel och Noah med en fin andraplats. Dessa pojkar spelar serie för oss men tillhör till vardags Eslöv respektive Carlshamn. Alma och Wilma var bara en setvinst från en bronsmedalj, men föll tillslut på målsnöret. De gjorde dock en riktigt bra tävling. Systrarna Maja och Tilde som till vardags representerar Oskarshamn men spelar serie för oss gjorde också en bra tävling i en tuff damjuniorklass och slutade tillslut på en femteplats. Till saken hör också att Maja har hela två år kvar i klassen.

Publicerad: 2024-04-15

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: Joakim Asterhed