Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Klubbresa Tyskland

Här kommer en intresseförfrågan om att delta på klubbresa till Flensburg och spel i tävlingen Internationella Oster-Cup.

Tävlingen pågår under hela påsken från 29/3 till 31/3 och är en lag- och singeltävling. Klasserna är pojkar och flickor födda -09 och -05. Det går bra att ställa upp i tävlingen fast man är yngre. Vi får max ställa upp med 2 lag i varje klass och det kan vara max 4 spelare i varje lag. Förra året var LBTK på plats med 2 lag, ett killag -08 och ett tjejlag -04. Spelare, ledare och föräldrar som var med på resan tyckte att detta var en av de roligaste tävlingar de varit på. Vi körde dit på skärtorsdagen och kom hem på annandagen. Vi bodde på ett vandrarhem där frukost ingick och som låg ca 5 minuter från hallen med bil. Vi valde att boka lunch i hallen som var helt ok. Priset på resan per spelare (resa, boende, frukost, lunch, anmälningsavgift) blev ca 3700 per spelare.

För att resan ska bli av behöver vi såklart spelare som vill spela så vi får ihop lag, vi behöver även två föräldrar som kan tänka sig att vara ansvariga för bokning av boende, minibussar, brobizz, följa med på resan som materialare (hämta vatten) m.m. Helene Werkström och Oskar Svanström som var reseledare/materialare förra året delar gärna med sig av sin kunskap. Anmäl dig i formuläret och följ med på säsongens roligaste klubbresa =)

Publicerad: 2024-01-23

Senast uppdaterad: 2024-01-23

Författare: Joakim Asterhed