Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Pingisskola för vuxna

Söndagen den 4/2 drar vår nya grupp Pingisskola för vuxna igång. Där kommer under 10 tillfällen vuxna få chansen att lära sig bordtennis från grunden, under ledning av klubbens bordtennistränare. Nu har de som anmälde intresse från början fått chansen att föranmäla er och det finns ett antal platser över. För att anmäla er till Pingisskolan, fyll i formuläret nedan. Vänta tills vi svarar dig att du har fått en plats, betala sedan in 1000 kronor till BG 764-5526. Om man är kommunanställd finns nu även möjligheten att betala denna kurs genom Epassi (friskvårdsbidrag).

Det finns ett begränsat antal platser kvar.

För frågor, kontaktar mig genom joakim.asterhed@lyckebybtk.se

Publicerad: 2024-01-17

Senast uppdaterad: 2024-01-17

Författare: Joakim Asterhed