Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Pingisiaden 2024

6-7 januari spelades Pingisiaden som vanligt för pojkar i Brännkyrkahallen, Stockholm. Lyckeby BTK skickade 5 spelare till tävlingen, som alla kämpade väl under alla 12 matcher.

Pingisiaden är inofficiella SM för 12-åringar. I år var tävlingen fullbelagd med maxantalet 120 spelare. Från Lyckeby BTK spelade Malte, Abbe, Melker, Hugo och Max. Coacherna Jocke och Arvid var på plats samt föräldrarna Jakob och Micke. Alla våra spelare placerade sig bland de 100 bästa. Bäst resultatmässigt placerade sig Melker som tog sig till A-slutspel (även slutspelen spelas i poolform) och till sist placerade sig på en mycket fin 20:e plats. Hugo har ett år kvar i tävlingen och Abbe hela två år kvar. Nästa år hoppas vi att ställa upp med minst lika många spelare, en fantastiskt trevlig tävling där alla får spela många jämna matcher.

Publicerad: 2024-01-16

Senast uppdaterad: 2024-01-16

Författare: Joakim Asterhed