Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Tjejträning för nybörjare

Till våren drar Lyckeby BTK igång en ny tjejsatsning. Alla tjejer från årskurs 1-7 är välkomna att träna pingis på fredagar 18-19. Om man vill ingå i en "vanlig" nybörjargrupp och därmed träna två gånger i veckan är detta också helt ok. Ingen extra kostnad kommer i så fall till. Tränare kommer att vara Petra Fritzen och Alma Asterhed. Kostnaden kommer att vara 700:- för en termin, och då ingår ett racket, D-licens och medlemsskap för hela familjen. Vi vill att en vuxen är med och spelar med barnen till att börja med.

För anmälan till tjejgruppen, fyll i forumläret nedan. För mer information eller frågor, kontakta joakim.asterhed@lyckebybtk.se

Publicerad: 2023-12-29

Senast uppdaterad: 2023-12-29

Författare: Joakim Asterhed