Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Pingisskola vuxna, uppdatering

Vi tränare har nu diskuterat upplägget för Pingisskola för vuxna. Alla fyra tränare i Lyckeby BTK kommer att vara inblandade på något sätt, och målet är att ge er som går kursen en så kvalitativ och rolig upplevelse som möjligt. Kursen kommer att pågå vid 10 tillfällen, och kursavgiften kommer ligga kring 1000:-, exakt hur mycket är inte fastställt ännu.

På grund av det planeringsarbete som ligger bakom och att vi inte vill ha en lång paus i mitten av kursen kommer vi starta i januari. Ni som har anmält intresse kommer att få förtur. Totalt har vi 24 platser. Om ni har några frågor är det bara att kontakta undertecknad på joakim.asterhed@lyckebybtk.se

//Tränarna genom Jocke


Publicerad: 2023-10-27

Senast uppdaterad: 2023-10-27

Författare: Joakim Asterhed