Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Premiär Superettan damer

På söndag är det premiär i Superettan för vårt a-lag på damsidan. Vi spelar två matcher, och eftersom serien spelas i sammandrag är detta enda chansen den här säsongen att se våra damer i hemmahall.

Vi spelar detta sammandrag i Vedebyhallen, så det finns gott om läktarutrymme. Matcherna spelas 10:00 och 14:30. Först tar vi emot Västers BTK och på eftermiddagen nykomlingarna Lekstorps IF. Vår trupp består denna helg av följande spelare:

Sara Palm- Har med de senaste åren i Lyckeby skaffat sig erfarenhet på hög nivå som kommer att bli oerhört värdefull i Superettan. Hennes största merit är en andraplats i Sweden Tour i hemmahall förra säsongen.
Hanna Kjellsson- Har varit Lyckeby BTK trogen sedan hon började spela pingis som liten. Bor nu för tiden i Skåne, men kommer trots det hem och spela när moderklubben kallar.
Widaad Gukhool- Ny från Ås IF, har dock spelat flera år i Lyckeby BTK innan. Vi är glada att du är tillbaka.
Tilde Ödlund- Ny från Oskarshamns BTK, har tränat till och från hos oss framförallt på Summercamp sedan hon var 9 år. Den här veckan drar hon för första gången på sig Lyckebytröjan.

Publicerad: 2023-09-20

Senast uppdaterad: 2023-09-20

Författare: Joakim Asterhed