Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Klubbresa Stångåspelen

Stångåspelen är en tävling som varje år arrangeras av Linköpings Pingisklubb i oktober. Årets tävling går av stapeln den 7-8/10 (avresa fredagen den 6/10). Det är en tävling med klasser till alla, från breddspelare till elit.

Det hade varit extremt kul att åka med ett rejält gäng till Linköping för att spela Stångåspelen 2023. Vi kommer att försöka hitta ett prisvärt vandrarhem att bo på. Klubben kommer även att gå in med en del pengar, så att resan för våra medlemmar blir så billig som möjlig. Det är dock bråttom, denna tävling brukar alltid fyllas långt innan sista datum. Därför vill vi att ni fyller i formuläret nedan så fort som möjligt om det finns intresse. För att kunna genomföra den här typen av resor behöver vi även andra vuxna som följer med. Jag har satt sista datum till den 20/8 och vi kommer att anmäla kort efter det och börja fixa med boende och resa. Resan är till för bredd, elit och motionärer, d.v.s. alla som spelar bordtennis i Lyckeby BTK.

Publicerad: 2023-08-09

Senast uppdaterad: 2023-08-09

Författare: Joakim Asterhed