Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Tickans pris och klubbmästerskap

Nu är snart säsongen slut, och som traditionen bjuder är det dags för Tickans pris och klubbmästerskap.

Klubbmästerskap:

Här ska vi kora årets klubbmästare säsongen 2022/2023. Det kommer i grunden delas in i åldersklasser men vi kommer också ha andra tävlingar som som en lottad dubbel, spel med fel hand och norsk rundpingis i mån av tid. Vi kommer dela in åldersklasserna när vi ser vilka som anmäler sig. Prisutdelning sker på vår gemensamma avslutning (datum kommer snart). Åldersgräns max 16 år (födda 2007 eller senare)

När? 31/5 kl 17:00-21:00

Var? Pingishallen Allaktivitetshuset

Anmäla närvaro senast kl 16:45 under tävlingsdagen.

 

Tickans pris:

Nu är det åter igen dags för att spela Tickans Pris. Tävlingen är gratis och är till för alla klubbens yngre medlemmar. Vi spelar tävlingen i ett handikappsformat vilket innebär att oavsett vem man möter så ska det bli jämna matcher. Prisutdelning sker på vår gemensamma avslutning (datum kommer snart). Åldersgräns max 11 år (född 2012 eller senare).

När? 2/6, kl 17:00-20:00

Var? Pingishallen Allaktivitetshuset

Anmäla närvaro senast kl 16:45 under tävlingsdagen.

 

Sista datum för anmälan till båda tävlingarna: 21/5


Publicerad: 2023-05-11

Senast uppdaterad: 2023-05-11

Författare: Joakim Asterhed