Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Veteran-SM 2023 genomfört

I helgen har Lyckeby BTK åter en gång tillsammans med SBTF genomfört ett svenskt mästerskap i Brinova Arena. Våra hemmaspelare lyckades den här gången inte nå den ädlaste medaljen, men det blev tillslut två bronsmedaljer.

I år hade vi på hemmaplan ett stort deltagande i Veteran-SM. Mikael Karlsson stod för de största framgångarna. I singelklassen för herrar 60 nådde han en semifinal och därmed en bronsmedalj. Denna tangerade Micke sedan tillsammans med Martin Karlsson i Herrdubbel 45.

Ett stort tack till SBTF, alla spelare, ledare, domare och framförallt våra fantastiska ideella funktionärer som gör den här typen av stora arrangemang möjliga.

Medaljörerna i H60

Publicerad: 2023-04-24

Senast uppdaterad: 2023-04-24

Författare: Joakim Asterhed