Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Lyckeby BTK A Herr 2023/2024

Lyckeby BTK Herr har säsongen 2023/24 spelat i Pingisligan.

Så kom då den där efterlängtade poängen till sist.

Den poäng som laget var så väl värda.

Kanske fick vi lite hjälp på vägen då Söderhamns Daniel Lindsö ådrog sig en skada på uppvärmningen, men poängen betyder mycket för laget och är ett bevis på att en kamp om varje spelad boll under säsongen till slut ger resultat.

- Vi var här för att bli bättre och skulle vi klarat oss kvar hade det varit en bragd, sa Hugo Törngren till BLT, och passade även på att vinna sin första singelmatch i årets seriespel. Hugo spräckte således två nollor på fredagskvällen.

Söderhamns UIF, förra årets Svenska mästare, som efter 4-3 segern i Aktivitetshuset slutar på andra plats i tabellen får nu se fram mot semifinalspel i kampen om guldet i årets Pingisliga.

Även om Lyckeby BTK sedan ett antal omgångar redan var nedflyttningsklara så svek inte publiken våra grabbar som bjudit på en otrolig kämpaglöd och massor med fantastiska bollar under säsongen.

Nu väntar Superettan, och laget med så många egna produkter, kommer att locka minst lika många åskådare nästa säsong som vill njuta av pingis på högsta nivå.

Joel Mikael och Hugo Törngren möter Viktor Brodd och Anton Hjort i sista matchen för säsongen för Lyckeby BTK:s A-lag

Truppen har bestått av:

Anton Andersson, Christoffer Kjellson, Joel Mikael, Aleksi Rasanen, Hugo Törngren och Albin Wånggren.

Coach: Hans Thalin

Lyckeby BTK A-lag herrar 2023-2024

Publicerad: 2022-11-16

Senast uppdaterad: 2024-07-04

Författare: Joakim Asterhed