Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Wilma representerade LBTK i Riks Top 12

I helgen spelades Riks-Top 12 i Söderhamn, där 12 spelare från hela Sverige kvalificerar in sig via deltävlingen Region Top 12. Wilma Nilsson kvalade in och fick representera Lyckeby under denna helgen i Damjuniorer 17. Efter några sena avhopp i form av sjukdom och skador blev det endast 7 deltagare i klassen. Wilma började med tufft motstånd i de första omgångarna. Först i 4:e matchen mot Spårvägens Nathalie Freij lossnade det och Wilma var snubblande nära att få med sig 2 poäng i den matchen som avgjordes med en otagbar nätrullare vid den avgörande bollen vid 10-10. Efter detta kom maskineriet igång och Wilma avslutade tävlingen väldigt starkt och slutade på en fin fjärdeplats.

Text: Joel Svensson

Publicerad: 2023-12-18

Senast uppdaterad: 2023-12-18

Författare: Joakim Asterhed