Gå till innehåll
Lyckeby Bordtennisklubb
Lyckeby Bordtennisklubb

Serierna färdigspelade

Förra helgen spelades de sista omgångarna i de nationella serierna. Två av våra lag vann sina serier och går därmed upp.

Damer:
Lyckeby BTK A (Pingisligan)- En tuff säsong där vårt damlag slutade på sista plats med två inspelade poäng. Dock har tjejerna spelat många tighta matcher där poängen hade kunnat hamna hos oss. Bra kämpat tjejer.

Lyckeby BTK B (Division 2)- Vårt b-lag på damsidan hamnade tillslut på en tredjeplats efter Lessebo och Carlshamn. Tjejerna gjorde dock en kanonavslutning när de pressade serievinnande Lessebo till 5-5. En mycket bra säsong.

Herrar:
Lyckeby BTK A (Superettan)- Vårt a-lag på herrsidan har i år varit seriens stora suveräner och vann tillslut serien på 24 ihopspelade poäng. Vi är därmed kvalificerade att spela i landets högsta serie 2023/24. En riktigt väl genomförd säsong killar!

Lyckeby BTK B (Division 1)- Vårt b-lag avslutade säsongen genom att slå Sölvesborg med klara 8-0 och slutade tillslut på en femteplats i serien.

Lyckeby BTK C (Division 3)- Vårt c-lag vann tillslut serien två poäng före Kristianstad och är därmed klara för division 2 säsongen 2023/24.

Vi tackar sponsorer, publik och funktionärer för säsongen 2022/23.

Publicerad: 2023-03-19

Senast uppdaterad: 2023-03-19

Författare: Joakim Asterhed